🐣🌺 Uskrs 2022. 🐇🥚💛

U Dječjem vrtiću Vrbovec ovih dana vlada veselje prilikom priprema za Uskrs. 

U suradnji s Turističkom zajednicom Grada Vrbovca potičemo djecu na očuvanje tradicije i kulturne baštine našeg kraja. Uspostavljanje partnerstva omogućuje djeci stjecanje novih iskustava te stvara kvalitetne uvjete za daljnji razvoj djece. 

Na trgu Petra Zrinskog odgojna skupina ''Pužići'' sa svojim odgojiteljicama sudjelovala je u oslikavanju velikog uskrsnog jajeta. 

Prije organiziranog ukrašavanja uskrsnog kutka na trgu Petra Zrinskog u Dječjem vrtiću Vrbovec, odgojiteljice su, u sklopu svog odgojno obrazovnog rada, priredile interne uskrsne predstave za svu djecu . Samim time, ni naši najmlađi nisu izostavljeni od veselja. 

Hvala Turističkoj zajednici Grada Vrbovca što je ove godine, i djeci iz objekta u ulici Eugena de Piennesa, omogućila sudjelovanje u ukrašavanju svog uskrsnog kutka. 

Novosti

OBVEZNI KRAĆI PROGRAM PREDŠKOLE

Poštovani roditelji,obvezni kraći program predškole održavat će se prema sljedećem rasporedu: PREDŠKOLA DAN PROVEDBE VRIJEME PROVEDBE MJESTO PROVEDBE ...

Svjetski dan osoba s Downovim sindromom

Down Syndrom International (DSI) službeno je odredio 21. ožujak kao Svjetski dan osoba s Down sindromom (WDSD). Taj datum odabran je kako bi označio jedinstvenost Downova sindroma u potrostruče...