Događanja
V1

Završeni su radovi na projektu 'Energetska obnova zgrade Dječjeg vrtića Vrbovec', koji su započeli 10. travnja 2018. godine. Obavljeni su radovi na izolaciji dijela krovišta, zamijenjena je cjelokupna unutarnja rasvjeta te vanjska stolarija, izolirani su vanjski zidovi i ugrađeni su solarni kolektori za grijanje vode.

Projekt 'Energetska obnova Dječjeg vrtića Vrbovec' vrijedan je 1.599.199,26 kuna od čega Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i Europski fond za regionalni razvoj sufinancira 838.908,75 kn ili 52,46 % prihvatljivih troškova.

70 % sredstava koje je Dječji vrtić Vrbovec bio dužan osigurati iz vlastitih sredstava osiguralo je Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, što ukupno iznosi 515.174,70 kn.

Nakon provedene energetske obnove očekujemo godišnju uštedu toplinske energije za 53,38 %, te smanjenje emisije CO2 za 44,56 %.

Veselimo se ugodnijem boravku u našoj obnovljenoj zgradi :)


DMP

Dani medijske pismenosti u Dječjem vrtiću Vrbovec

Od 19.do 21. travnja u našem vrtiću se održavaju "Dani medijske pismenosti". Organizatori su Agencija za elektroničke medije i ured UNICEF-a za Hrvatsku, pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Dječji vrtić "Vrbovec" uključen je u projekt održavanjem tematskog roditeljskog sastanka pod naslovom "Utjecaj medija na djecu rane i predškolske dobi".


Poziv na roditeljski sastanak možete otvoriti na linku ispod.

Poziv


Specifične obavijesti za skupinu kojoj pripadate