Dječji vrtić Vrbovec

Dobrodošli na nove stranice Dječjeg vrtića Vrbovec


dv-vrbovec.hr


Više...

Dječji vrtić Vrbovec

Naša misija: profesionalan pristup ranom odgoju i obrazovanju kao temelju odgojno-obrazovnog sustava, uvažavanje i zadovoljavanje dječjih potreba te utjecanje na razvoj roditeljskih i profesionalnih kompetencija.

We are committed to providing a safe, encouraging, and academically challenging environment that meets the needs of every child in order to build a foundation for learning.

Our approach to education caters to each child’s interests. By providing a rich environment and a variety of educational choices, we help children direct, develop and expand their own interests and unique talents.

Opširnije...

Po objektima

Centralni objekt u Ulici 7. svibnja 12a

"

Dislocirani objekt u Ulici poginulih branitelja bb

"

Dislocirani objekt u Ulici Augusta Šenoe 11

"

Predškola

"

23

Odgojiteljice

11

Odgojno-obrazovnih skupina

253

Djece

100

Zadovoljnih roditelja

Novosti

Roditeljski sastanak za novoupisanu djecu

Poštovani roditelji,

roditeljski sastanak za novoupisanu djecu održati će se u utorak, 12. lipnja 2018. godine u 18.00 sati u centralnom objektu Dječjeg vrtića Vrbovec u Ulici 7. svibnja 12a.

Energetska obnova

Dječji vrtić Vrbovec kreće s provedbom projekta „Energetska obnova zgrada Dječjeg vrtića Vrbovec“ koji se financira sredstvima Europske unije iz programa „Konkuretnost i kohezija 2014.-2020.“ te je sufinanciran sredstvima Fonda za sufinanciranje provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini Ministarstva za regionalnog razvoja i fondova Europske unije.